het brud

datum: 2012-01-23 tid: 20:01:41
Oj, som Tilda sa så är det inte speciellt mycket bloggning från våran del. Och vi funderar på en sak. Tills ni får veta hur det blir så kan jag säga att det blir en liten bloggpaus, ivarje fall från min del.

GÄSTBLOGG

datum: 2012-01-23 tid: 17:39:26
hej babes , tilda här . gästbloggar lite , måste säga att mina kära bästavänner SUGER på att blogga. hihihihihiihihihihih. är @jennifer place , med henne,lilli & lovisa mysigt värreeeeee
nu ska vi planera livet , BYE BITCHES :*:*:* skämta......................./ tilda
det smids planner, BEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAACH 2012

fredag!

datum: 2012-01-20 tid: 17:41:01
Här var det dött, bloggningen kommer väl igång när den nya designen och allt är klart får vi väl hoppas. Idag är det iallafall fredag, skönt med helg! Idag så tog jag med mig kameran ut och fotade lite, sen har jag inte gjort så mycket mer, ikväll ska jag enligt planerna träffa Bella och Lovisa, men nu blir det tacos, puss.

Lillsan pryder

datum: 2012-01-16 tid: 19:17:22
Just nu sitter jag och snackar med Lilli på facebookskype. Riktigt trevligt! Var hemma från skolan idag för att jag har ont i huvudet och halsen men det blir bara värre och värre. Fast måste ändå till skolan imorgon för jag vill inte missa en massa. Idag har jag tittat lite på film, ja, det är väl vad jag har gjort idag. Eftersom det inte blev några chokladbollar igår så ska jag nog ta mig tid till att göra några idag. Sen ska  jag duscha snart också. Innan klockan 9 för då börjar mammor och minimodeller. Hörs!

so put your hearts in the air

datum: 2012-01-15 tid: 19:06:09
JAG ÄR SÅ GLAD! Varför vet jag inte, antagligen för att musiken är så bra. Jag blir så glad av att dunka musik högt som fan, det kan man kalla plåster på såren! Med plåster på såren menar jag att min fot har blivit lite värre och det är skola imorgon. Men det är bara dunka vidare och vara glad! Så fortsätter med det nu ja, puss! 

summerfeelings

datum: 2012-01-15 tid: 16:40:49
Sitter och lyssnar på härlig sommarmusik och längtar sönder till sommaren! Och höjdpunkten blir ju självklart dalecarlia 2012, taggar redan nu. Det är ju faktiskt bara 174 dagar kvar, det är inte så himla mycket. Förra årets dalecarlia slog allt, och hoppas att det här kan bli lika bra!

picasa

datum: 2012-01-15 tid: 15:30:28
Har bildbrist så redigerade en gammal bild från turkiet i nya picasa, hihi. MÅSTE ta tag i att fota & att blogga. Men om man inte har insperation till att fota blir det aldrig av. Och då har man ingen blogglust heller.. Spelade tränings match idag. Gick väl skapligt , vann med 10 eller 11-0. Själv så gjorte jag 3 mål. Mina första i dethär laget. Fast det va ju bara en träning men ändå. Nu ska jag vila upp mig och kanske slå på en film eller nått. Lite senare ikväll tror jag att jag ska göra choklad bollar. goooott! Pusss.

vinst!

datum: 2012-01-15 tid: 13:37:13
Matchen slutade 11-0 till oss mot Tierp, det var faktiskt väldigt kul att spela idag, och jag är redan taggad till tusen på dalecarlia och cupen nästa helg! Nu ska jag nog gå och duscha, jag är ju lite seg av mig.. Sen mysa ner mig framför teven och linda foten som jag lyckades skada idag. Ska chilla hela kvällen för imorgon är det måndag, back to school. Men vi hörs, puss

Lördag

datum: 2012-01-14 tid: 18:09:18
Har inte blivit så mycket bloggande från mitt håll på ett tag, inte så mycket från dom andras heller men ändå. Gårdagen spenderade jag tillsammans med Lovisa, Lilli & Tilda. Sen sov jag och Lilli hemma hos Lovisa, riktigt trevligt. Idag har jag varit med Lovisa och Lilli sen har jag bara varit hemma och typ chillat lite. Imorgon är det träning fast vi ska typ ha tränings match mot nått lag. Vet inte vilket men ändå. Nu ska jag väl tvinga jennifer att vi ska fixa desigen. Pussssssss.

en bra start på helgen

datum: 2012-01-14 tid: 11:37:21
Började helgen igår hemma hos Emelie, och här är jag fortfarande. Vi kollade på Julias Eyes, sjukt vidrig film.. Fast ändå ganska så bra. Just nu dunkar vi riktig sommarmusik, fan vad jag saknar sommaren! Idag ska vi fota lite, sen får vi se vad som händer helt enkelt. Och ni tjejer där uppe på bilden, jag är så glad att jag har er! ♥

12 januari

datum: 2012-01-12 tid: 22:54:23
Hej, har inte hunnit blogga idag så gör det nu från mobilen. Skolan gick segare än jag hade väntat mig. Känns som om det här kommer ta lång tid trots allt. Kvällen har jag inte gjort sp mycket speciellt på, kollade på Elsas värld och blir alltid lika sur att avsnitten bara är typ 10-15 minuter. Får lov att vänta tills nästa vecka nu. Imorgon är det fredag vilket betyder att det är fredagen den 13, hoppas ingen kommer hända.. Nu kommer jag snart somna här framför telefonen. Så nu säger jag Godnatt!

En vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat

datum: 2012-01-12 tid: 17:52:52

Bjuder er på en bild på världens finaste och även underbaraste tjej! Idag har jag varit med Lilli en stund, käkat köttbullar till mat och slappat lite framför datorn. Om en stund hade jag tänk att lägga mig i sängen och kolla på simpsons, känner att huvudvärken börjar tränga fram igenom ögonen, så ska vila bort det! Sen får vi se när jag somnar, kan bli snart.. Igår somnade jag klockan sju, skönt, vaknade dock 4-5 gånger och var ganska pigg. Nu blev det långt, vi hörs senare!

med och tävlar

datum: 2012-01-12 tid: 17:05:27
Vi är med och tävlar om denna bild hos denna tjej, temat är porträtt. kom till tjejen blogg genom att trycka här!

onsdag

datum: 2012-01-11 tid: 19:22:39

Har inte lagt in nyaa bilder på datorn så det får bli en liten Sigge istället
ÅÅh, såg att vi hade fått några söta kommentarer. Ni ska veta att vi blir riktigt glada, så fortsätt gärna med det! Idag var första skoldagen för året. Gick faktiskt ovanligt snabbt, och det är vad jag tror att hela terminen kommer göra, i alla fall hoppas jag på det. Efter skolan gick jag hem tilll Lovisa som jag typ alltid gör eftersom vi har fys lite senare. Som jag också gick på. Alltså var det en heeelt vanlig onsdag idag. Nu ska jag försöka fixa lite mera på designen. Den är inte klar än, men det är bara att hålla ögonen öppna. Pussss.

fysträning

datum: 2012-01-11 tid: 15:09:18


Fysträning om en timme, ska byta om snart så att man har det gjort. Just nu kollar jag lite på skidskytte, ekholm ligger tvåa, kanske att hon hinner före! Men ah, nu ska jag ju göra det jag sagt. Bloggar efter fysen, håller på att planera vad vi ska göra nu med bror min, man har ju en liten fördel att han är vår fystränare.. hihihi.

Arkivbild-Sötan

datum: 2012-01-10 tid: 21:01:39
Imorgon är det skola.. Usch, orkar inte. Lovet har gått alldeles för fort faktiskt. Dom två sista dagarna på lovet har jag tillbringat tillsammans med Becca, hemma hos henne och på stan. Köpte bara ett iphoneskal för mitt gamla hade knappen gått sönder på. Det var ett svart kassettband, för er som undra liksom. Nu ska jag ta en macka och mysa mig ner framför tven. Godnattt!

Tisdag

datum: 2012-01-10 tid: 18:17:31
tröttnat på att blogga, men ska väl slänga in ett inlägg för att göra dom andra tjejerna glada.. Sitter och dricker té med 100 skedar honung i, orkar då inte bli sjuk nu. orkar då inte blogga heller så, hejdå!

Sista dagen på lovet

datum: 2012-01-10 tid: 15:28:03

Har inte bloggat idag, därför jag gör det nu! Drog hem från Norea runt 11 halv 12 och direkt när jag kom hem tog jag på mig träningskläder och tog en springtur, blev kanske 2,5-3 km bara, men det gick bra det. Nu är Lilli här och myser lite med mig, så ska fortsätta med det nu. Bloggar KANSKE sen, beror på lite ifall datorn är ledig osv. Hörs.

måndag 9 januari

datum: 2012-01-09 tid: 20:40:30
Gick ut och fotade lite idag eftersom att det var så fint väder, sen har jag bakat en sockerkaka också. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem med chips & dipp till mig så att jag kan lägga mig framför nån film eller nåt och bara mysa!

hej

datum: 2012-01-09 tid: 13:50:18
Helluu, jag har inte bloggat mycket alls på senaste pga bild brist & dåligt med tid. Men iallafall, hade träning 11 igår, lite småjobbigt men ändå lagom. När jag kom hem kollade jag på massa simpson-avsnitt och somnade även framför det & sov hela dagen, skönt. Om en stund ska jag till en efterlängtad Norea för att mysa, skratta och prata.

NU ÄÄR JAG HOS NOREA, glömde ladda upp inlägget men shit the saaaaaaame.

sötisar

datum: 2012-01-08 tid: 17:23:14
Tränat idag. Kändes OK, gick väl inte sådär jättebra men ändå. Har ränsat lite bilder på datorn då jag hitta den ovan, riktigt söta. Nu ska jag väl bara chilla hemma och njuta av dom sista dagarna på lovet. Vet inte vad jag ska göra imorgon och på tisdag, så det är bara att höra av sig om ni vill hitta på nått. Måste fota snart och bloggdesignen mååste bli klar också. Eller vi lär börja på den. Vi hörs!

thailand del1

datum: 2012-01-08 tid: 16:37:24
bilder från en ö.


fml

datum: 2012-01-07 tid: 14:36:45

Säg inte att jag är allt, om jag en dag är inget.
Säg inte att du älskar mig, om du en dag tänker hata mig.
Se inte åt mitt håll, om du en dag tänker titta bort.
Lova inget, om du inte kan hålla det du sagt.
Torka inte mina tårar, om du en dag tänker skapa dom.


lovisa is home!

datum: 2012-01-06 tid: 00:58:29
Precis som Bella sa så är det väldigt dålig uppdatering men det ska bli bättre och jag ska fota mer har nästan inga bilder. Idag kom iallafall Lovia hem från Thailand, så jag och Bella gick över till henne för att hälsa på lite, har sakant henne otroligt mycket! Imorgon ska vi ses igen och jag ska försöka blogga då med, godnatt!

uppdaterad blogg osv..

datum: 2012-01-05 tid: 15:37:47

lopppppan kom heeem!
Känns som om bloggen blir uppdaterad ofta? Fast nej. Men vi ska snart sätta igång med en ny design och sen efter det ska det bli mycket uppdaterat vill jag lova! I varje fall så kommer Lovisa hem idag. Har saknat henne SÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄR mycket! Hon kommer troligtvis se ut som en bränd pepparkaka men det gillar ju jag. hihi. Nu ska jag snart äta tacos och sen ska jag nog åka till Lilli. Pusssss!

mot fyrishov

datum: 2012-01-04 tid: 11:07:00
Om sisådär 20 minuter tar jag och Madde bussen mot harbo och plockar upp Bella sen drar vi mot Fyrishov och badar lite, sen träning på kvällen, har egentligen ingen lust alls eftersom att jag har varit så slarvig och tappat bort astmamedicinen så det kan bli skapligt jobbigt. Men ah, min andra dator har kraschat (stavning) så jag har inga bilder kvar, alla har försvunnit!.. HÖRS.

by hm & ginatricot

datum: 2012-01-03 tid: 21:56:36

Det här är verkligen vår/sommarns MÅSTE!


tilda hedvig & lilli

datum: 2012-01-02 tid: 21:27:09
Just nu sitter jag hemma med Lilli, eller hon håller på och rotar lite i min garderob. hihi. Idag har vi varit med Tilda & Hedvig. Det var riktigt trevligt och måste göras om. GUD vad jag saknat dom tjejerna! Nu ska jag hjälpa Lilli med att göra det hon nu gör , hihi. PUSSSS.

trött

datum: 2012-01-02 tid: 17:18:05
Usch fy och blä vad trött jag är på allt. Jag är trött på att det inte finns nått att göra, trött på att det inte finns något bra på tv, trött på att hörlurarna jag har skrålar, trött på min dator, trött på att jag är trött, trött på att det inte finns någon bra musik, trött på skolan som börjar om 10 dagar, trött på att sitta hemma, trött på folk, och aah jag är helt enkelt tröööööttt. Men ååh vilket tröttigt inlägg.. HAHAHA.. ja trött.

+++

datum: 2012-01-02 tid: 14:59:47

Truth is still absolute. Believe that. Even when that truth is hard and cold, and more painful than you've ever imagined. And even when truth is more cruel than any lie..

jag minns 2011 som om det var igår!

datum: 2012-01-01 tid: 22:18:56
Hejsan hela världen! Nej men nu är det 2012, känns skönt. Tänkte att vi skulle ta nya tag och blogga mycket under detta år. Men det började inte så bra eftersom ingen bloggat förren nu. Har inte så mycket planerat framöver. Förutom dom närmaste dagarna och dalecarlia i sommar. Men det känns bra att man inte är så uppbokad så man bara kan ta det lugnt och slappa. Det är föresten bara 109 dagar tills jag fyller år. Just nu ligger jag i sängen och snackar med Lilli på skype, hihi, JA det är min hobby och jag gilllar skype. hihi. Nej nu börjar jag verkligen bli trött! Imorgon ska jag va med Lilli, Tilda och kanske Hedvig. Ska bli otroligt trevligt eftersom det var nån gång förra året som jag va med Tilda & Hedvig. Vi hörs! Så får ni ha ett fortsatt bra år 2012!


Vi är fyra tjejer som alla är födda 1998. Den här bloggen kommer innehålla våran vardag, bilder, kamerautrustning, dagens outfit osv. Alla fyra fotar med Nikon av olika slag, därför blev namnet nikonphotoo! Titta gärna in oftare eller följ oss via bloglovin!
bloglovin